Menu
Your Cart

RealMe

Бренд: RealMe Шифра: RMX2002B
  • 6.5" IPS LCD 480nits
  • 64GB, 4GB
  • Octa-Core CPU
  • 48MP; 8MP
  • 4300 mAh
11,260ден.
од 1 до 1 | вкупно: 1 производи (1 Страни)